fbpx

CRESCENT HYBRID FITNESS RISSA, 7-VXL, DAM

8,995.00 kr

KORTFAKTA

Rammaterial Aluminium
Framgaffel High-Tensile stål
Bromsar Shimano® Bak:Navbroms Fram:Rullbroms
Hjul/fälg Shimano/Spectra SE TSP325
Däck Spectra Unda Regular 37-622
Vikt 16,4
Kategori: Taggar: ,

Beskrivning

Om du vill ha en damcykel som har allt, rullar bra och kan göra det länge, då är Rissa ett bra val. Aluminiumramen är lätt, stark och rostfri. Växlar och och bromsar är skyddade både från fysisk påverkan och från regn och smuts vilket gör att de kräver ett minimum av underhåll. Med 7 växlar har du ordentliga fartresurser och kan tackla även riktigt branta uppförslut. Bak sitter en traditionell fotbroms och framhjulet bromsas med en effektiv rullbroms. Utrustningen är både tålig och väl tilltagen.

Rissa har skärmar, kedjeskydd, stöd, godkänt lås och fast monterad belysning fram och bak. Dessutom har den en rejäl pakethållare med klicksystemet AVS som gör att du enkelt kan klicka fast väskor och korgar.

Styret är lite vinklat för att ge bra ergonomi och i ändarna sitter sköna handtag monterade. Styrstammen är justerbar så du enkelt kan ställa in en position som du trivs perfekt med. Sadeln är bred, lagom mjuk och designad särskilt för att passa kvinnor. Skön, kompetent och pålitlig, vad mer kan du önska dig av en cykel för pendling?

Rissa finns i färgerna matt svart, rosé metallic och vit.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “CRESCENT HYBRID FITNESS RISSA, 7-VXL, DAM”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *