fbpx
 

Välkommen till valles i mora! - vi har kvalitetsprodukter inom cykel, skog och trädgård

VÅRA PRODUKTER

Nya Valles tidigare Valles Skog och Trädgård bedriver sin verksamhet i Mora i Dalarna. Vi har funnits sedan 1902 och är ett familjeföretag som haft butiken i generationer. Vi är måna om att jobba med marknadsledande kvalitetsprodukter för bästa service och och hos oss finner du ett brett sortiment inom cykel, moped, skog och trädgård.
Go to Cyklar

Cyklar

I vårt sortiment har vi allt från barncyklar till praktiska standardcyklar, tävlingscyklar med Bikefit, cykelkläder samt en mängd tillbehör. Vi jobbar med marknadsledande cykel varumärken.

Go to ELCYKLAR

ELCYKLAR

Elcykeln är här för att stanna. Vi har ett brett sortiment av elcyklar från Sveriges bästa återförsäljare och från kända varumärken. Riktiga kvalitetscyklar för dam och herr som är anpassade för olika tillfällen.

Go to SNÖSLUNGOR

SNÖSLUNGOR

Vi har ett stort utbud av snöslungor från Cub Cadet och utför även service och reparationer. Skulle vi inte ha den snöslunga du önskar i butik kan vi beställa hem och det tar ca 2-3 arbetsdagar.

Robotgräsklippare

Spara tid och investera i en effektiv STIHL iMOW robotgräsklippare som gör hela jobbet. Hos oss finns robotgräsklippare för olika arealer.

Go to SKOG STIHL

SKOG STIHL

I vårt produktsortiment finner du kända och beprövade kvalitetsmärken som Stihl och Viking. Vi har proffsprodukterna både för yrkesanvändare och kvalitetsmaskinerna för privatkunder.

Go to Trädgård STIHL

Trädgård STIHL

Som utvald STIHL och VIKING Fackhandlare lägger vi stort värde på en personlig och kompetent rådgivning. Vi har en egen produktsida som du kan gå in och beställa dina varor ifrån.

Go to Elegant Elscooter

Elegant Elscooter

Vi är stolta återförsäljare av Elscootrar från svenska företaget Elegant Elscooter. Vi kan erbjuda flera olika modeller, anpassat efter dina behov. För dig som önskar att köra stadigt och säkert.

Go to VERKSTAD & SERVICE

VERKSTAD & SERVICE

Hjärtat i vår butik ligger i att vi har en egen auktoriserad verkstad för både cykel, skog & trädgård med verkstadsmän som har erfarenhet sedan 40 år.

Öppettider: Måndag - Fredag 09:30 - 18:00. Lunch stängt mellan 12-13. Lördagar: 10-13

Serviceverkstad

Hjärtat i vår butik ligger i att vi har en egen auktoriserad verkstad!
Våra ledord är service, kvalitet och kunskap.

Välkommen in i våran egen auktoriserade verkstad med professionell och kompetent hjälp från verkstadsmän som har erfarenhet av branschen sedan 40 år tillbaka.
Vi har ett med brett reservdelslager och vi har tjänster för både cykel, skog & trädgård.
Anlita oss för reparationer, service, underhåll samt installationer enligt era behov.
Vi kan erbjuda fasta priser för din maskin eller cykel så att du ska få en så klar bild över priset som möjligt och veta vad som ingår.
En annan tjänst vi har börjat med är vi kan lösa vinterförvaring av din robotgräsklippare.

  • I vår verkstad kan vi hjälpa till med de flesta typer av cykelreparationer och servicearbeten såsom punktering, växelproblem eller byte till dubbdäck.

  • I vår serviceverkstad får du professionell hjälp med reparationer och service för din skogsmaskin eller trägårdsmaskin.

  • Vi utför service, reparation samt installationer av robotgräsklippare i Moraområdet. Vi erbjuder även vinterförvaring.

Vi som jobbar på Valles i Mora

Hjärtat i vår butik ligger i att vi har en egen auktoriserad verkstad med verkstadsmän som har erfarenhet sedan 40 år.

Ola Ernlund

VD & Grundare
Ola Ernlund VD och ägare att Nya Valles och har haft butiken sedan 1980.

Ove Ingmarsson

Verkstadsansvarig
Ove ansvarar för hjärtat i vår butik – vår verkstad där vi utför service och reparationer.

DELBETALNING
Vi erbjuder dig delbetalning i samarbete med Santander Consumer Bank. Du väljer själv delbetalningsalternativ utifrån vad som passar dig bäst; räntefritt, lägre månadskostnad eller några månader betalningsfritt.